Vad roligt att din vän rekommenderat mig och Select!

 

Jag heter Domini Halef och är försäkringsrådgivare på Select Försäkring, ett exklusivt försäkringskoncept för dig som värdesätter kvalificerad service och mer personlig rådgivning. Vi erbjuder privata sakförsäkringar som exempelvis hem-, villa-, bil-, fritidshus- och båtförsäkring till attraktiva priser. Väljer du att bli kund hos oss får du mig som personlig rådgivare och jag kommer finnas tillgänglig för dig under hela tiden du är kund hos oss.

Select ingår i WaterCircles koncern och vi har arbetat med försäkringsrådgivning i snart tio år. Vår bedömning är att sju av tio personer i regel är fel försäkrade och dessutom betalar för mycket för sitt försäkringsskydd. Om du vill känna dig trygg med att du har de försäkringar du behöver och inte betalar för mycket i premie, så hjälper jag dig gärna! Vi går igenom dina behov, passande försäkringar och du får en second opinion kring ditt nuvarande försäkringsskydd helt kostnadsfritt.

Du är varmt välkommen att ringa eller mejla mig så berättar jag mer. Det går också bra att fylla i dina uppgifter här nedan så kontaktar jag dig så snart jag kan.

Fyll i dina uppgifter här så ser jag till att kontakta dig