Team Select

Välkommen till Select Försäkring! Om du har frågor eller vill veta mer om våra försäkringar, kontakta någon av våra rådgivare på 010-4900 512. De har flerårig erfarenhet från försäkringsbranschen och kan guida dig rätt gällande de försäkringar du behöver.

Vårt arbetssätt

Vid kontakt med oss går vi igenom ditt försäkringsbehov och det skydd du behöver baserat på din livssituation och dina ägodelar. Vi ser gärna att du har dina nuvarande försäkringar tillgängliga så att vi kan få en bra överblick av vad du har i dagsläget, vad du betalar och vad du eventuellt saknar i ditt försäkringsskydd. Efter att vi gått igenom dina behov och de försäkringar du har idag, ger vi dig välgrundade råd och rekommendationer baserat på vår analys av din situation.

Till skillnad från många andra försäkringsbolag som erbjuder flera olika typer av försäkringar så har vi valt att erbjuda våra kunder endast sakförsäkringar, där vi är specialister och har många års erfarenhet. Vårt mål är att du inte ska behöva oroa dig över dina försäkringar utan ska kunna känna dig trygg i att ägna din tid åt annat.

Att erhålla en offert på någon av våra försäkringar är enkelt och smidigt. Kontakta någon av våra rådgivare så kommer vi ta fram en offert baserat på de uppgifter och det underlag vi får från dig. Det går också bra att ringa direkt till oss på 010-4900 512, eller skicka ett mejl till .