BILFÖRSÄKRING

Våra bilförsäkringar på Select är inte bara späckade med bra villkor, de innehåller också flertalet alternativ och tillägg för dig beroende på vad du behöver. Vi har självklart många specifika tillägg att välja mellan. Vill du ha det mest omfattande bilskyddet, välj då vår prisvärda Superförsäkring!

Läs mer nedan för att se vilken försäkring som passar dig bäst.

HELFÖRSÄKRING

Det bredaste skyddet för din bil, där vagnskada ingår, i jämförelse med en halvförsäkring. Med en helförsäkring behöver du inte oroa dig för att du inte har försäkrat din bil tillräckligt. Vi brukar rekommendera helförsäkring för nyare bilar, som ännu inte gått så många tusen mil.

 

SUPERFÖRSÄKRING - Med vår Superförsäkring ingår alla tillägg och du kan känna att du verkligen gjort allt för att skydda dig mot alla eventuella kostnader som kan uppstå vid en olycka.

HALVFÖRSÄKRING

Nästan lika bra som en helförsäkring, fast utan vagnskadedelen. VI brukar rekommendera halvförsäkring till bilar som är äldre än 10 år eller gått mer än 12 000 mil.

trafikFÖRSÄKRING

Försäkringen som du enligt lag måste ha för din bil. Täcker kostnader för motpart om du råkar ut för en kollision med annat fordon. För bilar med lågt värde eller väldigt många år på nacken kan en trafikförsäkring vara nog.

FÖRKÖPSINFORMATION

Här hittar du förköpsinformation om vår bilförsäkring, en sammanfattning av vad försäkringen innehåller:

FÖRKÖPSINFORMATION BIL

PRODUKTFAKTABLAD
VILLKOR

Här hittar du våra fullständiga villkor, om du vill veta mer i detalj om hur försäkringen fungerar.

VILLKOR BILFÖRSÄKRING