Betalningsalternativ

Du väljer själv hur du vill betala dina försäkringar hos oss - helår, halvår eller månadsvis och om du vill betala med E-faktura, via autogiro eller Kivra.

Helst vill vi inte skicka några pappersfakturor med posten eftersom det innebär en större miljöbelastning med både utskrifter och transporter. Om du verkligen vill ha din faktura hemskickad så går det bra, men då tillkommer en fakturaavgift på 35 kr per faktura.

Vi vill dock göra dig uppmärksam på att om du är ny försäkringstagare hos oss, så behöver du betala den första månaden manuellt med den faktura som kommer att skickas hem till din postadress. Betalas inte premien inom rätt tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

Se samtliga fakturaavgifter och betalningsalternativ nedan.

Ansök om autogiro

Välj ett av följande alternativ:

Anmäl E-faktura

Logga in på din internetbank och anmäl att du i fortsättningen vill ha E-faktura från oss. Instruktioner om hur du går tillväga finns på din banks hemsida.

Kivra

Är du som kund ansluten till Kivra kommer dina fakturor automatiskt att skickas till din digitala brevlåda. Om du mot förmodan skulle vilja ta emot pappersfakturor från oss, trots att du är ansluten till Kivra, så behöver du själv avanmäla dig från försändelser från Select genom att logga in i Kivra.

Betalningsalternativ och fakturaavgifter

Betalningsmetod:HelårHalvår*Månad
Autogiro0 kr0 kr0 kr
E-faktura0 kr0 kr10 kr
Faktura (post)35 kr35 kr35 kr
Kivra0 kr0 kr10 kr

*Vid halvårsbetalning tillkommer en kostnad på 3 % av din årspremie, oavsett betalningssätt.